Ja ha arribat el setembre i m’adono que l’estiu m’ha passat volant. Però no us penseu que he estat fent el gandul fins avui. No he fet vacances i he aprofitat el temps lliure per intentar una vegada més entrar a la pàgina web més famosa del món per comprar plantilles web premium: Themeforest. Ja ho havia intentat el passat gener, però no hi va haver sort. En canvi, el passat 23 de juliol em vaig llevar amb una de les millors notícies de l’any: Una plantilla creada per mi havia estat acceptada a la web.

Mandarina Landing Page és una eina perfecta per a tots aquelles empreses que volen promocionar i vendre els seus productes o serveis de manera clara i directa, tinguent com a objectiu la conversió. La plantilla disposa de dues completes Landing Pages (una versió en negre i l’altra en blanc) i dos Coming Soon minimalistes i innovadors. A més, és totalment adaptable per mòbils i tablets.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *