Durant aquests darrers mesos, juntament amb uns companys de l’ERAM, hem estat desenvolupant una botiga online per una marca de samarretes: Pato Mareado. Bé, a més de la botiga online, també hem fet un joc per iPad i un anunci publicitari, i tot per promocionar la marca.

Pato Mareado no ven unes samarretes convencionals. Les seves il·lustracions pretenen fer una crítica de la societat que estem vivint actualment. La seva mascota, un Pato Mareado, vol reflectir una manera d’entendre la vida, una manera de veure el món. Així que aposten per la ironia i volen que tots els seus dissenys t’arrenquin un somriure.

Ha estat un honor per mi poder realitzar una botiga online per Pato Mareado, dissenyant-la des de zero, i que pugui ser el principal motor de venda d’aquesta marca tan divertida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *