Després de més de tres anys intentant acabar un projecte que semblava que no tenia final, per fi s’ha complert un dels meus grans somnis en aquesta vida: Tenir una plantilla de WordPress al portal de venda de plantilles més important d’Internet, Themeforest.

Fa uns dos mesos, quan vaig tornar del meu viatge a Estats Units, vaig decidir acabar la plantilla de WordPress que estava fent, per tal de penjar-la a Themeforest. Tot i que l’havia estat dissenyant des del desembre, portava molt i molt més temps treballant, aprenent i millorant noves eines per crear un producte amb el potencial suficient per a que pugués entrar al mercat a través d’una de les pàgines webs més visitades del món.

La meva condició perfeccionista no m’ho ha posat fàcil: ha fet que comencés des de zero moltes vegades. De fet, no menteixo si dic que he començat de nou aquesta plantilla unes quatre o cinc vegades els últims tres anys. Volia crear un producte que fos no només d’una gran qualitat tècnica, sinó que també tingués un gran disseny. I creieu-me, els canvis constants de les tendències del disseny de pàgines web no m’ajudaven gaire.

Però per fi, després de poc més d’un mes d’espera, la gent de Themeforest han acceptat la meva primera plantilla Premium de WordPress. I no només això: li han assignat el segón preu més alt que li podrien assignar!

M’he passat tot aquest mes d’espera dubtant de que la qualitat de la meva plantilla fos prou bona en comparació amb la resta de plantilles que es venen a Themeforest. Intentant no fer-me il·lusions per no endur-me una decepció.

Però per sorpresa meva, Themeforest ha valorat la meva plantilla Nectarina i ha volgut fer-li un lloc al seu gran directori. I la veritat, no sabeu lo contenta que estic d’haver aconseguit l’objectiu que fa tant temps havia somiat.

Ara sí: us presento la meva plantilla Nectarina, pensada per donar un estil únic i atractiu al teva pàgina web feta amb WordPress. És perfecte per utilitzar-la com a blog, com a portafoli, com a web corporativa i per engegar la teva primera botiga online.

Us animo que feu un cop d’ull a la plantilla i que, si us agrada la pugueu utilitzar per dur a terme els vostres projectes online:

Veure una demo Comprar

headers-gif

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *