Sembla ahir que era febrer, i ara ja és estiu. Ha acabat el meu últim any de universitat (bé, només em queda el projecte final) i he passat de ser Figuerenca, a ser Gironina. Durant aquests mesos he estat bastant ocupada fent les meves pràctiques d’empresa, avançant en projectes web que molt aviat podré mostrar i fent moltes fotos pel projecte fotogràfic Teleidoscope, el qual estic participant des del gener.

Però també he estat avançant amb un projecte propi que feia bastant temps que volia tirar endavant: la creació de Mildthemes.

Mildthemes és un estudi creatiu que es dedica a la creació, disseny i desenvolupament de plantilles web premium innovadores, adaptables a diferents dispositius i fàcils de personalitzar, tant per a altres desenvolupadors com per a petites empreses que volen promocionar-se a internet o que volen engegar el seu negoci online.

Durant aquests mesos he estat creant la imatge corporativa de Mildthemes, així com una pàgina web per avançar-vos més informació d’aquest projecte, el qual hi tinc dipositada tota la meva il·lusió.

La nostra intenció és crear la nostra primera plantilla de WordPress Premium durant aquest estiu. Una plantilla versàtil, personalitzable al 100%, per a que puguis utilitzar-la en tots els teus projectes professionals sense haver de comprar una plantilla diferent per cada web que vulguis crear. Així que us animo a entrar a mildthemes.com i a subscriure-us a la nostra Newsletter, per poder ser els primers en veure la nostra primera plantilla.

mildthemes_logo_1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *