Fa unes setmanes, coincidint amb les festes de Sant Narcís de Girona, es va organitzar una sortida fotogràfica a través d’Instagram, per descobrir els edificis arquitectònics de la ciutat. Vaig tenir la gran sort de poder-hi anar i poder gaudir de l’arquitectura de Girona com mai l’havia pogut veure. A més, va ser la meva primera trobada d’Instragramers, així que la il·lusió era doble!

Aquestes són algunes de les fotos que vaig fer:

Les fotos que féiem, les podíem penjar a Instagram amb una etiqueta determinada, i d’entre totes es van escollir les tres millors fotos. Quan em van comunicar que la meva foto havia quedat segona, em vaig sentir molt afortunada, doncs a la trobada hi havia grans artistes amb fotografies molt bones!

Foto amb la que vaig guanyar el segon premi
Foto amb la que vaig guanyar el segon premi
El premi era un menú degustació al polèmic espai del Vol Gastronòmic. Des del principi vaig estar bastant en contra a aquesta construcció, destruint les vistes de la postal més bonica de Girona, però tot i així, tenia moltes ganes de sopar en un lloc així. Aquest tipus de cuina sempre m’ha cridat l’atenció i mai abans l’havia pogut tastar.

Diumenge passat per fi vaig poder gaudir del meu premi, i vam anar amb una amiga al Vol Gastronòmic. Entre els companys de taula hi havia en Carles Postigo, creador del concepte i responsable del Vol Gastronòmic, i vam poder aprofitar per conversar sobre el seu projecte i sobre el futur de l’espai.

El xef d’aquest àpat, en Gerard Mosoll, ens va preparar vuit exquisits tastets del seu restaurant, Sa Clova, que no ens van deixar gens indiferents. Aquests són els plats que vam poder desgustar:

En definitiva, va ser una gran vetllada. Tant de bo algun dia puguem repetir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *