Aquest any ha estat molt especial per a mi. Des de que va començar l’any he estat realitzat un projecte fotogràfic consistent a realitzar una fotografia cada setmana durant tot l’any. Teleidoscope 2014 és com s’anomena aquest projecte, i les creadores van ser quatre grans artistes del món de la fotografia que ens van animar, a través del seu grup de Facebook, a completar aquest projecte conjunt amb molts altres artistes d’arreu del país i fins i tot d’altres punts del planeta.

Gràcies a Teleidoscope he pogut conèixer artistes molt i molt bons, i he pogut descobrir una nova manera de fer fotografies. Abans de començar tenia la càmera molt abandonada, però gràcies a aquest projecte em vaig animar a seguir fent fotos i a aprendre un un tipus de fotografia el qual m’estava enamorant: la fotografia conceptual i creativa.

Abans, només em dedicava a fer fotos de paisatges. La gent, a les fotografies, em molestava. Però mica en mica em vaig anar adonant que són les persones o les seves accions les que donen dinamisme a una fotografia, i les que la fan més real.

Quan vaig descobrir la fotografia conceptual em vaig dir a mi mateixa que volia aconseguir fer fotos d’aquelles. Tot i així, no coneixia a gent disposada a fer de model davant la càmera i vaig haver de treure’m totes les pors per fer jo mateixa de model de les meves fotografies. Va ser un pas molt dur perquè sempre he tingut molts complexes amb el meu cos.

En fi, que estic molt contenta i orgullosa, un any després, de poder haver completat satisfactòriament aquest projecte de 52 fotografies. Que he après moltíssim i he trobat una nova manera d’enfocar la fotografia, i que espero que aquest 2015 pugui realitzar tots els projectes que tinc al cap.

Si voleu fer un cop d’ull a tot el projecte, poder fer-ho a través de Flickr:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *